KEMER 90 TL ,BELEK 70 TL,SİDE 90 TL,ALANYA 150 TL,BELDİBİ 79 TL,ÇAMYUVA 99 TL,KUNDU 49 TL,LARA 49 TL,ŞEHİR 49 TL,GÜZELOBA 50 TL,KONYAALTI 59 TL,LİMAN 59 TL,OTOGAR 59 TL,KADRİYE 69 TL,BOĞAZKENT 74 TL,SERİK 74 TL,DENİZKAYA79 TL,GÖYNÜK 84 TL,ÇOLAKLI 89 TL,EVRENSEKİ 89 TL
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ,GÜNDOĞDU 89 TL,KIZILAĞAÇ 89 TL,KUMKÖY 89 TL,SİDE 89 TL,KİRİŞ 94 TL,MANAVGAT 99 TL,SORGUN 99 TL,TİTREYENGÖL 99 TL,TAHTALI 109 TL,TEKİROVA 109 TL,İNCEKUM 129 TL,OKURCULAR 129 TL,KONAKLI 139 TL,ÇIRALI 149 TL,ADRASAN 149 TL,OLİMPOS 149 TL,MAHMUTLAR 159 TL,BURDUR 169 TL,ISPARTA 169 TL,KUMLUCA169 TL,MAVİKENT 169 TL,FİNİKİ 189 TL,GAZİPAŞA 199 TL,DEMRE 239 TL,DALAMAN 249 TL,FETHİYE 270 TL,KAŞ 279 TL,KALKAN 299 TL,ÖLÜDENİZ 299 TL,MARMARİS 499 TL,BODRUM 749 TL

Translate






22 Kasım 2016 Salı

Neden Araç Kiralama Yapılmalı

 Ne Sebeple senelik otomobil kiralamalıyım
Araç Kullanmanın En Hesaplı  Seçenegi 
Otomobil Kullanmanın En Hesaplı Karayolu nedir? Ya da şirketiniz amaçlı hepten karlı bir filo kurmak arzu eder misiniz? Peki, size 2. el de olsa bir otomobil amaçlı senelik masrafınızın çok altında bir fiyatla otomobil sunsak ne dersiniz? İstediğiniz kalitede emin ve konforlu otomobiller düşünemediğiniz civarı hesaplı ve uyumlu desek ne dersiniz? Hepsinin yanıtı aynı… "Araç kiralama antalya havalimanı
r" olarak size yukarıdaki kolaylıkları ve daha fazlasını sunuyoruz.
Yıllık Otomobil Kiralama…
 " Ne Sebeple senelik otomobil kiralamalıyım?" diye heyecan ediyorsanız yanıtı çok temel .
Çok beğendiğiniz bir markayı düşünün. Sıfır almayacaksanız dahi 2. el otomobil alırken ne civarı çabaladığınızı bir düşünün. Gerçek bir otomobil bulmak, emin , boyasız vs. derken ne civarı yorulacağınızı düşünün. Yabancı illere gidip otomobil almadan geriye dönen arkadaşlarınız olmuştur. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz otomobil bulsanız dahi fiyatta paktın zorluğunu az çok bilirsiniz.
Belki de şirketiniz amaçlı bir otomobil düşünüyorsunuz. Şirket işleri amaçlı bir çok kez trafikte olacak. İşleriniz amaçlı kullanışlı olmalı ama şirketinizin itibarını da düşünmelisiniz. Sıfır otomobil mı, 2. el otomobil mı hüküm veremiyorsunuz. Her vaziyette da size belli bir mali külfeti olacaktır.

Antalya havalimanı araç kiralama

 Hatta kullandıkça aracınızın masrafları da artacaktır. Satmaya çalıştığınızda ise aldığınız ücretin altında satma ihtimaliniz var. Hatta şirketiniz amaçlı masrafları azaltmak da istemez misiniz?


Neden Havalimanı araç kiralama antalya 

 isteyesiniz?
Aracınıza kocaman miktarda para ödemezsiniz,
Mtv vergisi ödemezsiniz,
Plaka tescili, eksoz muayenesi benzeri masraflarınız olmaz,
Banka kredisi limitiniz etkilenmez,
Faiz ya da yabancı etkenlerden müstakil olarak maaş tediye yaparsınız, bu ödemeye normal bir Otomobilin bütün masrafları dâhildir. Başka Bir Deyişle siz yalnızca kullanmakta olduğunuz yakıtı ödersiniz. Başka masraflar size ilişkin değildir.
Bu şartlarda size aracınızın keyfini ortaya çıkarmak kalır. Şayet müessesesel bir şirket iseniz böyle firmanıza yapacağınız tasarruf yüzünüzü güldürecektir. En Son vakitlerde pekçok resmi ve özel kurum ve kuruluşlar otomobil satın almak mahaline filolarını kiralık araçlarla kurma yöntemine gidiyorlar. Bu oran her geçtiğimiz gün gittikçe çoğalıyor . Çoğalış senelik otomobil kiralamak yalnızca müessesesel değil ferdi olarak da olası olabiliyor.
Araç Kullanmanın En Hesaplı Karayolu Elpars Rent A Car size bu noktada imdadınıza yetişiyor. Bizzat aracınız benzeri huzurlu edeceğiniz otomobil filomuzla size otomobil masraflarınızdan tasarruf imkânı sunuyoruz. Kalifiye ve kapsamlı marka seçeneği ile otomobil filomuz, güler yüzlü hizmet anlayışımız ve yirmi senenin verdiği deneyim ile size hizmet ediyoruz. Hatta aracınızı yenilemek istediğinizde yalnızca firmamıza uğramanız yetecektir . Otomobil değiştirirken satmak, noter, banka ve kredi işlemleri benzeri sıkıcı işlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Yepyeni otomobil arama süreçleriyle uğraşmadan yepyeni bir aracınıza kavuşursunuz.
Piyasanın en iyilerinden vaziyette olan Elpars Rent A Car size ve şirketinize tasarrufu ve konforu sağlam bir şekilde sunuyor.





Neden Havalimanı araç kiralama antalya





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder